Saluhall&bar-13  Saluhall  Saluhall

När ni av någon anledning inte kan komma och äta hos oss ger vår catering er möjligheten
att njuta på jobbet, till festen, hemma eller ute i det fria.

EXTRA PÅMINNELSE!

Det här går ut till alla er som sitter och jobbar med ALMEDALSVECKAN och funderar på CATERING till mingel och seminarier; Look no further! Vi är en mycket pålitlig aktör som hanterat alla sorters mingel och står redo att hjälpa. Kolla in http://www.saluhallochbar.se/catering/ och hör av er på info@saluhallochbar.se eller ring cateringansvarig på 0737192066 så syr vi ihop något tillsammans!

Saluhall

Catering Almedalsveckan 2019

För catering till Almedalsveckan, bröllop, fester eller precis när som helst skriv ett mail till oss på info@saluhallochbar.se eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan under kontakt så pratar vi ihop oss och fixar festen! Titta gärna på vårat Cateringsortiment under Catering här på hemsidan.

Vi vågar garantera succé, vi har gjort allt från bröllop, mingel under Almedalsveckan på hundratals personer, After Work med tapas för företag och mycket mera.

Vi är också stolta över utnämningen Årets Restaurang i Visby Centrum 2014.

Klicka här för att se vårat Cateringsortiment! (i mobil öppna i ny flik.)

Hyra vår lokal under Almedalsveckan 2019?

Vår härliga lokal i innerstaden är det perfekta läget för, ja det mesta under Almedalsveckan. Inne i restaurangen har vi plats för ca 40 pers, och uteserveringen tar upp till 70 pers. Uteserveringen kan delas upp i sektioner, för t.ex mindre diskussionsplattformer, utställningsytor, bås eller sköna mötesplatser. Kontakta oss per mail, info@saluhallochbar.se för frågor om abbonering / hyra av lokal.