Saluhall & Bar Restaurangen  Saluhall&bar-4  Saluhall&bar-3

Vår filosofi i köket är att jobba med råvaror till mycket hög kvalité och enkelhet i utförandet.

Lunch serverar vi varje dag, baserat och inspirerat av utbudet i butiken och fisk- och kött-diskarna,
således kan vi garantera de bästa råvarorna i maten som går ut från köket. Vi 
serverar varje dag
Saluhallens Fisksoppa, som har blivit något av vårt signum. Oftast har 
vi en pastarätt på äggpasta med
exempelvis handgjorda korvar, bolognese på långkokt oxe/lamm eller dovhjort, färsk lax eller kokt havskräfta.
Vi erbjuder alltid ett alternativ för 
en lite högre peng i form av långkok på Ejmunds Gårdskött, gårdsgris
eller t.ex en risotto.

Sommartid har vi kvällsöppet varje dag och resten av året kör vi vår populära AFTER WORK & TAPAS
på fredagar från kl 16. Små tapas, eller pintxos för 25 kr/st, Cava och vår fatöl Birra Menabrea till sköna priser.
Och alltid öl från Klinte Bryggeri, vår syster Laura och hennes man Mattias Niklassons bryggeri – Sveriges minsta bryggeri som gör förbaskat god ale med oss som exklusiv kund!

Öl

Vi är oerhört stolta över att vara exklusiva med Klinte Bryggeri, ett litet bryggeri tre mil söder om Visby i Klintehamn. Ofiltrerad och opastöriserad öl, malten mals för hand bara minuter före bryggning och bryggarn skickar alltid med en låt som han tycker passar till den nya batchen. Endast på fat.

Birra Menabrea är vår ljusa lager! Härlig öl, perfekt till våra tapaskvällar och grym på varma sommardagar! Lite humlebeska i eftersmaken.

Gotlands Bryggeri. Visbys bryggeri som stoltserar med en massa fantastisk öl. Vi serverar, som ej behöver vidare presentation, Wisby Pils och Kloster.


Klinte bryggeri